Uvjeti uporabe internetske stranice

Uvjeti korištenja

Vlasnik ove web stranice je društvo INSPHARMA d.o.o. (INSPHARMA). Molimo pažljivo pročitajte i pregledajte Uvjete korištenja prije pristupanja ovom web mjestu ili prije korištenja sadržaja web mjesta. Pristupanjem ili korištenjem potvrđujete da ste pročitali i razumjeli te da pristajete na Uvjete korištenja. Ako se ne slažete s Uvjetima korištenja, nećete imati pristup niti ćete moći koristiti ove web stranice. Društvo INSPHARMA može u svakom trenutku mijenjati Uvjete korištenja pa biste ih iz tog razloga  trebali redovito provjeravati, jer sve promjene stupaju na snagu čim se objave na web mjestu. 

 1. Korištenje web stranice. 
  Vaš pristup web mjestu i uporaba podataka na ovom web mjestu podliježu Uvjetima korištenja. Slažete se s time da ćete se u svakom trenutku pridržavati zakonskih odredbi prilikom korištenja i pristupanja ovom web mjestu i da nećete raditi ništa što bi moglo naštetiti, sprječavati, ograničiti pristup, ometati ili ugroziti rad ove web stranice ili sprječavati druge korisnike da koriste i budu zadovoljni upotrebom ove web stranice. 
 2. Sadržaj
  Pristajete pristupiti ovom web mjestu i koristiti njegov sadržaj na vlastitu odgovornost. Društvo INSPHARMA može u bilo kojem trenutku dodati, promijeniti ili izbrisati sadržaj s ove web stranice po vlastitom nahođenju. INSPHARMA će uložiti razumne napore kako bi na ovu web stranicu uključila pouzdane i ažurne informacije, ali ne daje jamstva u pogledu njihove točnosti, valjanosti, kvalitete, cjelovitosti ili prikladnosti za upotrebu. INSPHARMA se pritom odriče bilo kakvog jamstva, izričitog ili impliciranog, u najvećoj mjeri dopuštenoj zakonom. INSPHARMA ili strane uključene u stvaranje, proizvodnju ili pristup ovom web mjestu ne snose odgovornost ni za kakav gubitak, štetu ili troškove koji nastanu temeljem ugovora, štetnog postupanja (uključujući nehaj) ili na bilo koji drugi način zbog oslanjanja na podatke koji su sadržani na ovoj web stranici, zbog oslanjanja na pristup web stranici i na njezinu upotrebu, kao i zbog nemogućnosti korištenja ove web stranice ili zbog pogrešaka ili bilo kakvog sadržaja koji je izostavljen na web stranici. Ovo ograničenje također uključuje gubitak, oštećenje ili troškove nastale uslijed virusa koji mogu zaraziti računalnu i programsku opremu ili podatke računala.  
 3. Politika korištenja kolačića i politika privatnosti  
  Molimo pročitajte našu Politiku korištenja kolačića i politiku privatnosti, gdje možete pronaći pojašnjena prava korisnika i osnovu na kojoj mi možemo koristiti osobne podatke i podatke prikupljene putem „kolačića“, a koji nam se otkriju putem ove web stranice.  
 4. Internetske stranice i poveznice trećih strana
   Ova web stranica može sadržavati mrežne poveznice ili veze do drugih web stranica kojima upravljaju treće strane nad kojima nemamo kontrolu. Te se poveznice navode samo kao opcija. Slično tome, ovom se web mjestu može pristupiti putem poveznica trećih strana nad kojima INSPHARMA nema kontrolu. Društvo INSPHARMA ne jamči za točnost, valjanost, kvalitetu, cjelovitost ili prikladnost informacija sadržanih na takvim web stranicama i ne odgovara ni za kakav gubitak, štetu ili troškove koji nastanu kao rezultat takvih informacija. Uključivanje poveznice treće strane ne implicira odobrenje ili preporuku od strane društva INSPHARMA.
 5. Zdravstvene informacije
   Ova web stranica može sadržavati informacije povezane s različitim zdravstvenim stanjima i njihovim liječenjem. Te su informacije, međutim, samo općenite prirode i nisu zamjena za savjete liječnika ili bilo kojeg drugog kvalificiranog zdravstvenog radnika. Podaci na ovom web mjestu ne smiju se koristiti za dijagnosticiranje zdravstvenih problema ili poteškoća s dobrobiti ili za dijagnozu bolesti. Svakako je potrebno konzultirati liječnika ili nekog drugog kvalificiranog zdravstvenog radnika.
 6. Nepovjerljive informacije
  Kao što je navedeno u našoj politici korištenja kolačića i politici privatnosti, sva komunikacija ili drugi materijali koje društvu INSPHARMA pošaljete putem interneta ili ih objavite na web mjestu elektroničkom poštom ili na neki drugi način, poput pitanja, komentara i prijedloga, tretirat će se kao nepovjerljivi materijal. Stoga INSPHARMA u tom pogledu neće imati nikakvih obveza. Društvo INSPHARMA će slobodno koristiti ideje, koncepte, znanje ili postupke sadržane u takvim komunikacijama i materijalima u bilo koju svrhu, što također uključuje svrhe razvoja, proizvodnje i marketinga. 
 7. Prava intelektualnog vlasništva
  V 7. Sadržaj ove web stranice smije se koristiti samo za nekomercijalnu osobnu upotrebu sa zadržanim svim autorskim pravima ili ostalim obavijestima o vlasništvu, ali ne smije se potom kopirati, reproducirati ili dijeliti. Osim u gore izričito navedene dopuštene svrhe, ne smijete kopirati, prikazivati, prenositi, dijeliti, mijenjati, reproducirati, ponovno objavljivati ili ponovno prenositi bilo kakve informacije, tekstove ili dokumente sadržane na ovom web mjestu ili bilo kojem njegovom dijelu, u elektroničkom ili ispisanom obliku, ka ni stvoriti sekundarno djelo bez izričitog pisanog dopuštenja društva INSPHARMA. 
 8. Hrvatski zakoni
  Ova web stranica i njezin sadržaj usklađeni su sa hrvatskim zakonima. Unatoč činjenici da su podaci na ovom web mjestu dostupni korisnicima izvan Republike Hrvatske, podaci na ovom web mjestu namijenjeni su samo korištenju hrvatskih državljana. Druge zemlje mogu imati zakone, regulatorne zahtjeve i medicinsku praksu koji se razlikuju od onih koji su na snazi u Republici Hrvatskoj. Ovi Uvjeti korištenja i vaše korištenje web stranice moraju biti pod nadzorom i u skladu sa zakonima koji su na snazi u Republici Hrvatskoj. Hrvatski sudovi imaju isključivu nadležnost za sve eventualne sporove povezane s ovom web stranicom.
 9. Razno
  Ako su bilo koje odredbe ovih Uvjeta korištenja web stranice nezakonite, nevaljane ili neprovedive, one će se izbrisati, ali to neće utjecati na izvršnost preostalih odredbi.
Povratak na vrh