Blephaclean za čišćenje vjeđa kod njihove upale

Rješenje za upalu vjeđa

Jer Vaše oči zaslužuju najbolje!

Blephaclean

Blephaclean®

Sterilne krpice za vjeđe

Ikona kapi s natpisom bez konzervansa

Izvrsno rješenje za svakodnevnu higijenu i čišćenje vjeđa i osjetljive kože prije i poslije medicinskih zahvata na vjeđama. Posebna krpica s hijaluronskom kiselinom, impregnirana jedinstvenim losionom, nije tkana, pa ne ostavlja niti na vjeđama i time ne opterećuje oči. Zbog nježne strukture, čišćenje vjeđa je nježno i bezbolno.

Pakiranje: 20 sterilnih krpica

KAKO DJELUJU KRPICE BLEPHACLEAN?

Sterilne krpice Blephaclean natopljene su losionom i spremne za svakodnevnu higijenu vjeđa i osjetljive kože. Njima ćete nježno ukloniti sve nečistoće, sluzave izlučevine, sebum i isušeni iscjedak na vjeđama, rubovima vjeđa i trepavicama. Krpice ne iritiraju oči i ne oštećuju gornji sloj kože, a zbog svog jedinstvenog sastava s hijaluronskom kiselinom kao prirodnim hidratantom također njeguju i vlaže kožu.

Regulacijski kompleks za smanjeno lučenje sebuma regulira proizvodnju sebuma, a kombinacija s ekstraktom Centelle asiatica umiruje i obnavlja kožu.
Upala vjeđa kod žene koja koristi krpice Blephaclean
Ikona kapi s natpisom bez konzervansa

OČI BEZ KONZERVANSA 

Važno je znati da proizvodi za oči s konzervansom dodatno pogoršavaju simptome suhoće očiju i dugoročno oštećuju površinu oka. Kad imate probleme s očima koristite proizvode bez štetnih konzervansa i omogućite očima siguran oporavak.

Više o tome

ŠTO SADRŽE KRPICE BLEPHACLEAN?

  • Micelarne strukture koje otapaju i nježno uklanjaju ostatke epitela, sebuma i sekreta iz konjunktive – to su neionske strukture, tako da ne iritiraju kožu;
  • ekstrakt Centella asiatica koji potiče zacjeljivanje i regeneraciju tkiva;
  • hijaluronsku kiselinu koja optimalno vlaži kožu i poboljšava njezino stanje;
  • regulacijski kompleks za smanjeno lučenje sebuma iz korijena florentinske perunike, vitamina A i cinka za regulaciju lučenja sebuma, čija su svojstva čišćenja i vlaženja kompleksa prilagođena osjetljivoj i oštećenoj koži.

Sterilne krpice Blephaclean ne sadrže parabene i u potpunosti su bez konzervansa. Ne sadrže mirise i nisu masne pa očišćeno područje vjeđa nakon uporabe nije potrebno ispirati vodom. Preporučujemo također osobama koje nose kontaktne leće.

Imajte na umu da je redovita svakodnevna higijena vjeđa najvažnija za zdravlje vjeđa.
Povratak na vrh