Blephaclean® za čišćenje vjeđa kod njihove upale

Sterilne krpice impregnirane losionom za higijenu vjeđa

Jer Vaše oči zaslužuju najbolje!

Blephaclean

Blephaclean®

Sterilne krpice impregnirane losionom za higijenu vjeđa

Ikona kapi s natpisom bez konzervansa

Izvrsno rješenje za svakodnevnu higijenu i čišćenje vjeđa i osjetljive kože prije i poslije medicinskih zahvata na vjeđama. Posebna krpica s hijaluronskom kiselinom, impregnirana jedinstvenim losionom, nije tkana, pa ne ostavlja niti na vjeđama i time ne opterećuje oči. Zbog nježne strukture, čišćenje vjeđa je nježno i bezbolno.

Pakiranje: 20 sterilnih krpica

KAKO DJELUJU KRPICE BLEPHACLEAN®?

Sterilne krpice Blephaclean® natopljene su losionom i spremne za svakodnevnu higijenu vjeđa i osjetljive kože. Njima ćete nježno ukloniti sve nečistoće, sluzave izlučevine, sebum i isušeni iscjedak na vjeđama, rubovima vjeđa i trepavicama. Krpice ne iritiraju oči i ne oštećuju gornji sloj kože, a zbog svog jedinstvenog sastava s hijaluronskom kiselinom kao prirodnim hidratantom također njeguju i vlaže kožu.

Regulacijski kompleks za smanjeno lučenje sebuma regulira proizvodnju sebuma, a kombinacija s ekstraktom Centelle asiatica umiruje i obnavlja kožu.
Upala vjeđa kod žene koja koristi krpice Blephaclean
Ikona kapi s natpisom bez konzervansa

OČI BEZ KONZERVANSA 

Važno je znati da proizvodi za oči s konzervansom dodatno pogoršavaju simptome suhoće očiju i dugoročno oštećuju površinu oka. Kad imate probleme s očima koristite proizvode bez štetnih konzervansa i omogućite očima siguran oporavak.

Više o tome

ŠTO SADRŽE KRPICE BLEPHACLEAN®?

  • Micelarne strukture koje otapaju i nježno uklanjaju ostatke epitela, sebuma i sekreta iz konjunktive – to su neionske strukture, tako da ne iritiraju kožu;
  • ekstrakt Centella asiatica koji potiče zacjeljivanje i regeneraciju tkiva;
  • hijaluronsku kiselinu koja optimalno vlaži kožu i poboljšava njezino stanje;
  • regulacijski kompleks za smanjeno lučenje sebuma iz korijena florentinske perunike i cinka za regulaciju lučenja sebuma, čija su svojstva čišćenja i vlaženja kompleksa prilagođena osjetljivoj i oštećenoj koži.

Sterilne krpice Blephaclean® ne sadrže parabene i u potpunosti su bez konzervansa. Ne sadrže mirise i nisu masne pa očišćeno područje vjeđa nakon uporabe nije potrebno ispirati vodom. Preporučujemo također osobama koje nose kontaktne leće.

KRPICE BLEPHACLEAN® I PRAVILNO ČIŠĆENJE VJEĐA

U značajnom poboljšanju stanja upala vjeđa često može pomoći svakodnevna redovita higijena vjeđa, te pranje lica i vlasišta.

Na prve znakove upale vjeđa, na primjer lagano oticanje, crvenilo ili kraste na rubovima vjeđa, odmah započnite s čišćenjem vjeđa redovitim uklanjanjem sekreta i sebuma. Slijedite postupak u videosnimci.

Povratak na vrh